те ти комплект оригинални....150лв ...без пари http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=58675
Известие
Collapse
No announcement yet.
Спортни амортисьори на обикновени пружини
Collapse
X
-
Значи ако сложиш нормални пружини на спортните амортиьори,пак може да опира като се натовари,защото пружините са по-меки,според мен пробвай с друг размер гума.Аз в момента карам със спортни пружини и амортисьори монро рефлекс,като колата е много ниска,но няма и почти никакъв ход на окачването,като е с 4 човека и като съм само е почти идентично ниска,но амортисьорите са чисто нови и ще видим колко ще е така.Не опира никъде,но джантите са много тесни,оригинални 14-ки от 155.Alfa 155 1.7,1.8 ex
Alfa 166 2.4 3 ex
155 1.8 MY 95 sport
Comment
-
засега мисля от пред да и сложа 215/45/17 както беше преди да видим а от зад ще е дигам на подемник да е гледам основно щото като се замисля само от дясно ми жажулва от ляво не сам осетил да прави да не ви да има нешо което да несе вижда с просто око и само да се чудяAlfa Romeo 145 junier -на части/Alfa Romeo 2.0 QV НА ЧАСТИ/Alfa Romeo 156 2.0 TS GTA-Продадена/
Аlfa Romeo 155 1.7ts-Продадена/Volvo V70 2.4 140 1999g-Продава се/Настояща Volvo V70 2.0 TURBO AWD 226(За сега)Кончета!
Comment
-
баси случая вчера качих колата на подемник и гледахме заничахме и нищо няма няма скасана пружина няма омаслени амортисири и не знам от какжо седи на една страна
като е сжалихме от подемника и се виждаше че и няма нищо но след малко пак стой на ена страна
кой пружини са по високи от червените на ейбах ????Last edited by D.Istatkov; d.m.y г., 14:28.Alfa Romeo 145 junier -на части/Alfa Romeo 2.0 QV НА ЧАСТИ/Alfa Romeo 156 2.0 TS GTA-Продадена/
Аlfa Romeo 155 1.7ts-Продадена/Volvo V70 2.4 140 1999g-Продава се/Настояща Volvo V70 2.0 TURBO AWD 226(За сега)Кончета!
Comment
-
Първоначално публикувано от dani_alfata Покажи съобщениекой спортно пружини за по високи от тези ейбах червени да пробвам да е дигна с спортни си прйжини сини ли жалти ли ????
Подреди го малко, сложи някой друг препинателен знак и пробвай да го изпишеш на български език ако искаш някой да го разбере.
Не се заяждам, но наистина се измъчих докато го прочета, а за разбиране да не говорим...в помощ ще ти е.
Comment
-
кои пружини са по високи от червените на ейбах ????Last edited by D.Istatkov; d.m.y г., 14:55.Alfa Romeo 145 junier -на части/Alfa Romeo 2.0 QV НА ЧАСТИ/Alfa Romeo 156 2.0 TS GTA-Продадена/
Comment
-
ок черните са по високи от червените
но като цяло и от др марки спортни пружини кои са по високи от червените ейбах?Alfa Romeo 145 junier -на части/Alfa Romeo 2.0 QV НА ЧАСТИ/Alfa Romeo 156 2.0 TS GTA-Продадена/
Comment
-
Така освен да има някакъв дефект (или да са рязани допълнително от едната страна) в пружините нз какво друго...но за да се провери трябва да се смъкнат!
Червените смъкват 45мм отпред и 40мм отзад...аз съм с такива.
Преди да сменяш пручини ако не те притеснява толкова, след като не намирате проблема освен да ги смъкнеш и да ги примериш друго нз!
Ако са еднакви, проблема ще да е от другаде!sigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
-
вчера сложих отпред 215/45/17 авон,много добри и няма проблеми от пред вече не ми опира но отзад си остава
чудя се да сложа и от зад този размер но ми се виждат малки тези гуми за тая джанта но ще видя какво да правя в крайна сметка
утре ще сложа снимка на гумите дето сам сложилAlfa Romeo 145 junier -на части/Alfa Romeo 2.0 QV НА ЧАСТИ/Alfa Romeo 156 2.0 TS GTA-Продадена/
Comment
-
вчера си качвах колата на оглед че нещо ми потропваше отпред и казах на майстора да е види защо е така на една страна и какво видяхме........
отзад от дясната страна кадето е по ниска на самия амортисиор го НЯМА целия прахозащитник има само търба а от лявата си го има .....
Възможно ли е да е от това наклона на колата ????
аз сам го порачал но да ви питам и вас дали знаете??Alfa Romeo 145 junier -на части/Alfa Romeo 2.0 QV НА ЧАСТИ/Alfa Romeo 156 2.0 TS GTA-Продадена/
Comment
-
Ми колега ти сам си си отговорил на въпроса,каква роля върши според теб прахоуловителя? По-скоро да не са объркали нещо при монтажа,че истории бол за некадърни майстори.156 2.4 jtd 2001 Sportwagon Sony,Hertz,Boss & JBL sound
KONI sport adjustable suspension kit,Big BREMBO brake kit
Cinquecento 1.1i 1998 Sporting
Subaru İmpreza 2000 turbo 1999 Sportwagon
Comment
-
Проблема е решен!!!
колата вече е на 4 бр обикновени пружини от мотор 2.5,от пред е с обикновени амортисиори алко от зад е с Спортни ФК жълти
колата от пред има разтояние 4 пръста между гумата 215 45 17 до калника от зад е по малко
колата има същата устойчивост като с спортното окачване от зад е малко по твърда и не мърда в завой!!!
проблема беше че единия амортисиор е запекал при натискане на долу си остава долу и не се връщаили ако се върне е много малко и за това колата седеше ЛЕКО на една страна
всичко вече е ок!!!Alfa Romeo 145 junier -на части/Alfa Romeo 2.0 QV НА ЧАСТИ/Alfa Romeo 156 2.0 TS GTA-Продадена/
Comment
Comment